CNC élhajlítás

20160712102823_23147
A

tökéletes lemezmegmunkálás záloga a CNC vezérelt  precíziós élhajlító! Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az élhajlításos lemezmegmunkálás területén, így számunkra nincs bonyolult vagy megoldhatatlan feladat.

Legyen szó alacsony költségvetésű prototípus gyártásról, vagy nagy számosságú ipari megrendelésről, minden feladatot a legmagasabb elvárások szerint teljesítünk.

Jellemző anyagminőségek

  • Szénacél, hidegen, melegen hengerelt lemez
  • Korrózióálló acélok és saválló acélok
  • Alumínium (AlMg3) lemezek

Szeretne ingyenes árajánlatot?

Kattintson ide vagy hívjon minket a 06-24-489-765 telefonszámon!

A tervezéstől a tanácsadáson keresztül a kész termékig minden munkafázisban támogatjuk ügyfeleink elképzelésének pontos megvalósítását. Legyen akár részletesen előkészített CNC program, vagy csak egy kézzel rajzolt ábra, bármilyen tervből megvalósítható alkatrészt vagy munkadarabot tudunk gyártani.

Technológia

A

precíziós élhajlítási feladatokat a Baykal APHS 31120 CNC élhajlító gépünkkel végezzük. A CNC technológiának köszönhetően gyorsan, pontosan és gazdaságosan tudjuk elkészíteni a munkadarabokat.

A Baykal APHS 31120 segítségével el tudjuk érni az akár 3100 mm-es hajlítási hosszt is. A 120 tonna nyomóerőnek és a szerszámozottságnak köszönhetően a legvékonyabbtól a vastagabb lemezekig és a legegyszerűbbtől a bonyolult alkatrészekig képesek vagyunk a tökéletes élhajlításra.

Maradt még kérdése?

Bármilyen felmerült kérdésre szívesen válaszolunk. Kollégáink 24 órán belül válaszolnak!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Telefonszám

Üzenet

Szeretne ingyenes árajánlatot?

Kattintson ide vagy hívjon minket a 06-24-489-765 telefonszámon!

A magas minőségű munka záloga

Számunkra a legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége, ezért cégünk 2011. december 09- én elnyerte az ÉMI-TÜV SÜD KFT. MSZ EN ISO 9001:2009 tanúsítását.

A minőségbiztosítási rendszerünk biztosítja, hogy mindig a lehető legmagasabb minőségen teljesíthessük ügyfeleink megrendelését, miközben kollégáink folyamatos képzésével mindig az elérhető leghatékonyabb technológiát használhatjuk.